Kom binnen en zet je

Ontvangen, luisteren, samen kiezen en meewandelen.
Ontvangen

Je bent welkom

Dromen geven onze toekomst vorm. Loop jij even vast of zie je het even niet meer? Onze deur staat voor je open. Kom binnen en zet je. Laten we samen onze blik verruimen. Verandering is altijd mogelijk.

Meer over ons
logo
Luisteren

Geen enkel gesprek is hetzelfde

Praktijk Perspectief is een jonge, dynamische praktijk waarin wij als twee zussen met een warm hart openstaan voor ieders verhaal.

En elk verhaal is verschillend. We ontvangen, luisteren en kiezen samen welke weg we op gaan. Het ritme, tempo en de route bepaal jij helemaal mee. We werken volledig afgestemd en op maat.

Geen enkel gesprek is hetzelfde.

Samen kiezen

Afgestemd: creatief en onderbouwd.

Wie ons kent weet dat we een brede interesse hebben wat betreft mentale gezondheid en ontwikkeling van kinderen en jongeren. Bij elke vraag die we krijgen, gaan we vanuit een oprechte interesse in de menselijke ontwikkeling op zoek naar wat werkt. Dat maakt dat wijzelf ook elke dag bijleren. We kwamen ondertussen al veel interessante volwassenen en kinderen tegen. We nemen uit elk verhaal dat ons pad kruist elementen mee. Het heeft ons mee gevormd naar de manier waarop we vandaag in de hulpverlening staan.

In onze begeleiding passen we een mix van theoretische achtergrond en ervaring doorheen de jaren toe, waarbij we geregeld out of the box denken en creatief aan de slag gaan, volledig passend bij het verhaal van de persoon die bij ons aan tafel zit.


Meer over ons
Samen op weg

Vlak achter je

Wij geloven dat jijzelf als geen ander weet waar je naartoe wil en hoe het op dit moment voelt. Dus jij bepaalt koers. Laten we je ondersteunen in het zoekproces naar de mogelijkheden en de hulpbronnen die aanwezig zijn in jezelf, maar die op dit moment misschien niet helder zijn. 

Jij gaat voorop en we've got your back.

Waar we in geloven

Een hecht team

Openheid, oprechtheid en een brede kijk.

accent
Geloof

Verandering is altijd mogelijk. Blijf dromen.

accent
Kracht

Op zoek naar een manier om de schatten in jezelf te vinden en tonen.

accent
Samen

In verbinding met belangrijke zorgfiguren in de directe omgeving.

accent

Een kijkje bij Praktijk Perspectief