Webshop Praktijk Perspectief

Deze webshop bevat pedagogisch verantwoord educatieve spellen, die de denkontwikkeling van kinderen en jongeren stimuleren, zonder voorbij te gaan aan het speelplezier. Elk artikel werd doelgericht geselecteerd door het team van Praktijk Perspectief. Stuk voor stuk gaat het om leerrijke, boeiende, originele en gevarieerde spellen, waar Praktijk Perspectief voor de volle 100% achter staat.

NAAR DE WEBSHOP

Product in de kijker

Er is momenteel geen product in de kijker.

Nieuw!
  • Er zijn geen berichten.
Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuws over onze praktijk?

Opgelet!

U gebruikt een te oude webbrowser om de moderne website van Praktijk Perspectief te kunnen bekijken. Installeer gratis een nieuwe webbrowser zoals Chrome, Firefox of Opera.

Het gebruik van Internet Explorer met een versie ouder dan versie 9 is momenteel totaal niet meer veilig om te surfen. Bijkomend werken ze enorm traag en geven ze websites vaak foutief weer. Als webmaster van moderne websites is het dan ook onmogelijk om deze verouderde browsers te ondersteunen. Indien u toch een goede reden hebt waarom u nog steeds werkt met een oude versie van Internet Explorer, stuur dan gerust een mail naar Praktijk Perspectief.