Let op: deze opleiding is reeds gestart

Verdieping Kinder- en jongerencoach

Leer hoe je anno 2021 kinderen en jongeren individueel kan begeleiden en op een afgestemde manier aan de slag gaat met dieperliggende thema's als (faal)angst, perfectionisme, prikkelverwerking, digitalisering, piekeren, moeilijk slapen, ...
Positieve mindset

Deze verdiepende opleiding is een logisch vervolg op het jaartraject Kinder- en jongerencoach. De opleiding vormt een prima aanvulling op de reeds verworven kennis en inzichten en laat je op een meer gerichte manier aan de slag gaan met kinderen en jongeren.

 

Een basisopleiding kinder- en jongerencoach gevolgd hebben, is wenselijk. Indien je (nog) geen basiskennis kinder- en jongerencoach hebt, bestaat de mogelijkheid  om je nadien bij te scholen in de basiskennis kinder- en jongerencoach. Vraag ons naar meer info of contacteer ons om te overleggen welke aanpak/opleiding het best bij je past.

 

Inhoud

 • Coachen anno 2021. Omdat onze huidige tijd meer vraagt van kinderen en jongeren
 • Perfectionisme in relatie tot (faal)angst
 • Gevoeligheden voor prikkels en bijhorende gevolgen (moeilijk en slecht slapen, zich niet goed in vel voelen, depressieve gevoelens)
 • Digitale honger: mogelijkheden en valkuilen
 • Tekeningen als waardevol gespreksmiddel
A.A.Mama van twee zonen, leerbegeleidster en coach
Read More
Een opleiding bij Kim en Karis is een ware verrijking aan kennis en inzichten m.b.t. de ontwikkeling van kinderen en hoe je hen op een open warme en persoonlijke wijze kan ondersteunen en helpen om hun eigen wegje te ontdekken in het leven. Als vrouw, moeder, partner, leerbegeleider/coach, vrijwilliger met een hart voor kinderen die het moeilijk hebben wens ik me hierin graag nog verder te verdiepen en de kennis eigen te maken.

Praktische informatie:

Deze jaaropleiding wordt gespreid over 5 zaterdagnamiddagen, aan een frequentie van 1 namiddag per maand:
2021: 18/09 – 16/10 – 20/11 – 18/12
2022: 22/01

Steeds van 13u00 tot 16u00De jaaropleiding gaat door in de praktijkvestiging te Bree (Galgenstraat 13)

We werken in een zeer klein groepje van maximaal 8 deelnemers (op die manier is er voldoende ruimte voor interactie, individuele inbreng, feedback en groei)

Bijdrage: 547 euro (inbegrepen uitgebreide powerpoint, checklijsten, vragenlijsten, invulschema’s, deelname-attest)

 • Inschrijving wordt bevestigd na betaling van het voorschot van 207 euro
 • Het overige bedrag wordt betaald bij aanvang van de opleiding in september
  • Dit kan als volledig deel betaald worden: 340 euro
  • Dit kan maandelijks betaald worden: 34 euro/maand (gedurende 10 maanden)

(Tip: veel scholen/organisaties dragen bij in de kosten. Vraag dit zeker na, wij kunnen (een deel van) de factuur op naam van de werkgever opmaken)

 

 

Ik schrijf graag in op de wachtlijst

Door in te schrijven op de wachtlijst word je als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwe data en krijg je de kans om in te schrijven alvorens de nieuwe data aan het grote publiek bekend gemaakt worden. Er is geen inschrijvingsverplichting gekoppeld aan de wachtlijst.