Verdieping Kinder- en jongerencoach - Online

Leer hoe je anno 2022 kinderen en jongeren individueel kan begeleiden en op een afgestemde manier aan de slag gaat met dieperliggende thema's als (faal)angst, perfectionisme, prikkelverwerking, digitalisering, piekeren, moeilijk slapen, ...
Positieve mindset

Deze verdiepende opleiding is een logisch vervolg op het jaartraject Kinder- en jongerencoach. De opleiding vormt een prima aanvulling op de reeds verworven kennis en inzichten en laat je op een meer gerichte manier aan de slag gaan met kinderen en jongeren.

 

Een basisopleiding kinder- en jongerencoach gevolgd hebben, is wenselijk. Indien je (nog) geen basiskennis kinder- en jongerencoach hebt, bestaat de mogelijkheid  om je nadien bij te scholen in de basiskennis kinder- en jongerencoach. Vraag ons naar meer info of contacteer ons om te overleggen welke aanpak/opleiding het best bij je past.

 

Vanaf oktober 2022 zal deze geliefde vervolgopleiding online te volgen zijn.
* Volledig - online traject

Je volgt deze boeiende en praktische opleiding volledig op eigen tempo. Je herneemt bepaalde onderdelen naar wens, oefent in op momenten die voor jou passen, gaat eventueel aan een snel tempo vooruit om op korte tijd je volledig onder te dompelen in het coachen rond dieperliggende thema’s als perfectionisme, faalangst, gevoeligheden, digitalisering, tekenen als gespreksmiddel, moeilijk slapen, …  . Vanaf oktober 2022 kan je op elk moment starten aan de opleiding.

Inhoud

  • Coachen anno 2022. Omdat onze huidige tijd meer vraagt van kinderen en jongeren
  • Perfectionisme in relatie tot (faal)angst
  • Gevoeligheden voor prikkels en bijhorende gevolgen (moeilijk en slecht slapen, zich niet goed in vel voelen, depressieve gevoelens)
  • Digitale honger: mogelijkheden en valkuilen
  • Tekeningen als waardevol gespreksmiddel
  • Praktisch en uitgebreid online werkboek
  • 5 hands-on modules: bestaande uit korte, behapbare video’s en bijhorende opdrachten en denkoefeningen

Let op: deze opleiding start pas in oktober 2022

A.A.Mama van twee zonen, leerbegeleidster en coach
Read More
Een opleiding bij Kim en Karis is een ware verrijking aan kennis en inzichten m.b.t. de ontwikkeling van kinderen en hoe je hen op een open warme en persoonlijke wijze kan ondersteunen en helpen om hun eigen wegje te ontdekken in het leven. Als vrouw, moeder, partner, leerbegeleider/coach, vrijwilliger met een hart voor kinderen die het moeilijk hebben wens ik me hierin graag nog verder te verdiepen en de kennis eigen te maken.

Praktische informatie:

Deze opleiding zal vanaf oktober 2022 online te volgen zijn in één vorm:

Volledig – online traject (zonder begeleiding)

Toegang tot het online leerplatform mogelijk vanaf zaterdag 1 oktober 2022, na inschrijving en correcte betaling na het ontvangen van de factuur.

Steeds toegang tot het online leerplatform gedurende 5 maanden.

Prijs*

– 847 euro (inschrijven tem 30/6/’22)

– 897 euro (inschrijven tem 31/8/’22)

– 997 euro (inschrijven vanaf 1/9/’22)

 

*De korting is afhankelijk van de periode waarin je inschrijft. Snelle, enthousiaste beslissers krijgen een hogere korting.


Let wel even op: de inschrijvingskost wordt als totaalbedrag gefactureerd en dient eveneens in zijn totaliteit te worden voldaan op onze rekening, na het ontvangen van de factuur. Er wordt in geen geval een terugbetaling voorzien bij een eventuele annulering voorafgaand aan de opleiding of een voortijdige stopzetting van de opleiding. Wij werken namelijk met een beperkt aantal deelnemers, waardoor je bij inschrijving uiteraard jouw plekje reserveert en behoudt. Daarenboven vraagt een registratie voor een opleiding de nodige administratieve verwerking en opvolging. Wij zijn er tenslotte van overtuigd dat deze opleiding zeer waardevolle inhoud bevat en je zeker heel wat inzichten uit de opleiding meeneemt. Houd hier dus even rekening mee alvorens je inschrijft. Tip: we werken met kortingsperiodes, dit geeft je de kans om je werkgever te contacteren ivm een (eventuele) deelname in het (gedeeltelijk of volledig) dragen van de kosten van de opleiding. Uiteraard kunnen wij de factuur ook volledig op naam van de werkgever opmaken. 

Ik schrijf me graag in voor deze online vorming

Let op: betaling gebeurt na het ontvangen van de factuur. De inschrijvingskost wordt als totaalbedrag gefactureerd. Een inschrijving wordt pas als geldig beschouwd na het correct ontvangen van het inschrijvingsgeld op de rekening van de praktijk.